WEEVA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 278 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Weeva. Meer weten? Ontdek meer

15 mrt 2022 om 20:03 Heerlijke spareribs, grote portie ook wel. Poffert was ook erg chill. Overall heerlijk gegeten!
15 mrt 2022 om 19:50 Weeva is top spul. Een van de betere in grunn
2 mrt 2022 om 20:01 Ruime hoeveelheid smakelijke en malse spareribs in de 500gr portie. Prima kwaliteit. Ook de salade was net even smakelijker dan wat je normaal kunt verwachten als standaard. Zeker een aanrader. En, behalve de sausjes niet verpakt in plastic! Ook top.
28 feb 2022 om 19:16 Prima bezorging en heerlijk gegeten!
22 feb 2022 om 21:07 Stamppot was echt lekker!
18 feb 2022 om 1:26 De soep smaakte prima maar was niet heel warm. Bij een bezorgtijd van 40 minuten lijkt me een isolatie van de soepcontainer geen overbodige luxe, zeker als het samen met een salade wordt bezorgd. Jammer dat er geen servet bij zat.
14 feb 2022 om 9:45 Vond de sparibs met friet eerst wat prijzig 23 euro. Maar toen het er eenmaal was, wauw!! Heeerlijke ribs, friet en sausjes. Stokbroodje erbij en zelfs een fatsoenlijke salade. Echt top qualiteit
10 feb 2022 om 22:01 Normaal geef ik altijd 5 sterren voor het eten. Maar de rode kool had vanavond een vreemde, beetje zeepachtige smaak. Die heb ik dus verder niet opgegeten. De hachee en aardappelpuree waren heerlijk
10 feb 2022 om 20:06 Snelle en vriendelijke bezorging. Het eten (spareribs + portie patat en poffert als nagerecht) was heerlijk. Alsof je thuis uiteten was. Dikke prima!
9 feb 2022 om 21:48 Super! Ruime porties. Spareribs tikje vet maar ontzettend lekker. Nu alleen nog ook keuze uit pittig
8 feb 2022 om 19:36 Goed en verzorgd eten.
2 feb 2022 om 20:21 Heerlijk gegeten op tijd bezorgd smaakvol was nog heerlijk warm grote porties kortom een aanrader